X

Automationsingenjörer till Jönköping

Jönköpingskontoret söker nu Automationsingenjörer för att möta kommande behov. Vi är idag 7 personer i gruppen och vill nu hitta flera medarbetare som vill vara delaktiga i vår utveckling inom Technology.

Vi erbjuder

Ett arbete som primärt kommer vara programmering av PLC och HMI för automationslösningar men även elkonstruktion kan ingå i arbetsuppgifterna inom olika branscher. Främst inom tillverkande industri men även inom fastighetsautomation. Du kommer arbeta enskilt eller i grupp beroende på uppdragets karaktär. Möjlighet att utvecklas till uppdragsledare och projektledare finns.

Vi söker

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av el och automation och som trivs med att jobba som konsult.

Som konsult hos Rejlers behöver du vara en person med stort eget driv som har lätt att ta dig an nya utmaningar och skapa nya kontakter. Ett gediget teknikintresse är givetvis en förutsättning. Det är viktigt att du är en lagspelare med fokus på helheten och du måste ha erfarenhet av att upprätta anbud och att driva uppdrag.

Du är en person med väl utvecklad social kompetens som tycker mötet med andra människor är både en utmaning och stimulans. Du vill ha roligt på jobbet där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet.

Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska samt körkort B. Goda kunskaper i engelska är meriterande.  

Det lilla extra

Vi tycker det är självklart att du lockas av och kan stå för Rejlers värdeord: Pålitlig - Framgångsrik - Personlig - Hälsosam.

Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och ett personligt ansvarstagande.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi fortsätter att växa snabbt och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2015 omsatte Rejlers 1,9 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm.