X

Konstruktörer till Jönköping

Som ingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de mest intressanta företagen. Du kommer att arbeta med produktions- och verkstadsindustrier i regionen. Uppdragen varierar från enstaka uppdrag till kompletta leveranser inom olika industrisegment. Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande. 

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter blir nykonstruktion- och konceptdesign men även inom området specialmaskiner och produktionsutrustning. Som konsult driver du dina uppdrag mot uppsatta mål avseende tid, ekonomi och kvalitet. Du kommer att jobba enskilt eller i grupp beroende på uppdragens karaktär. Våra kunderna finns inom process- produktions- och verkstadsindustrier i regionen. 

Vi söker

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Du har även erfarenhet av arbete i något av CAD-verktygen inom solidmodellering; Catia, Creo, Inventor eller Solid Works. Erfarenhet av plastkonstruktion och/eller tunnplåtkonstruktion är meriterande.

Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Har du tidigare erfarenhet som konsult ser vi det som positivt. Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska då många av våra kunders kontakter finns utomlands. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga färdigheter, där du som person bör vara proaktiv, lyhörd och ansvarstagande.

Grönklittsstafetten, Ride of Hope, Blodomloppet - tre motionslopp där du kan träffa många av dina framtida arbetskamrater. Vi gillar att tävla och uppmuntras att våga ta plats. Vi får år efter år höga siffror när vi mäter kundnöjdhet och det ser likadant ut när vi mäter hur nöjda våra medarbetare är. Vår koncernchef Peter Rejler lever som han lär och har bland annat fått utmärkelsen European CEO of the year och Årets hälsobefrämjande chef. Hälsosam är ett av våra ledord. Vi tror det gör oss framgångsrika.