X

Konsult inom MKB, tillstånd och koncessioner

<strong>Vi erbjuder</strong>

Vår ambition är att stärka upp vår ställning inom energiområdet och efterfrågan på konsulter inom tillståndsområdet är stort. Som konsult inom MKB, tillstånd och koncessioner erbjuder vi även möjlighet att leda Rejlers kompetensnätverk inom denna kompetensgrupp för att samla och se möjligheter för nätverket att utvecklas för framtiden. Självständighet, drivkraft och kundnöjdhet kännetecknar Rejlers medarbetare tillsammans med social begåvning. Som konsult har du även varierande roller som exempelvis utredare, beställarens representant eller sakkunnig.

Vi söker

Vi tror att du har en akademisk utbildning exempelvis som miljövetare, arkeolog, samhällsplanerare, lantmätare, ekoingenjör, miljöingenjör, jurist eller liknande. Du har jobbat med framtagning av koncessionsansökningar, miljökonsekvensbeskrivningar samt samrådsunderlag och har kännedom om hur processen är upplagd. Du har även grundläggande kunskaper inom GIS-hantering, fördelaktigt med verktyget ArcGIS. Erfarenhet av energibranschen samt av konsult- och säljarbete är meriterande. Du har tydligt kundfokus, är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer. Det är viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 

Det lilla extra

Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande. Våra värdeord Pålitlig, Framgångsrik, Personlig och Hälsosam är viktiga för oss så det är viktigt att framtida medarbetare instämmer med dem. Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter att varje medarbetare utvecklas, både individuellt och professionellt. Rejlers strävar efter en jämnare könsfördelning samt en breddning av sammansättningen ur ett kulturellt och etniskt perspektiv.

Välkommen med din ansökan

Grönklittsstafetten, Ride of Hope, Blodomloppet - tre motionslopp där du kan träffa många av dina framtida arbetskamrater. Vi gillar att tävla och uppmuntras att våga ta plats. Vi får år efter år höga siffror när vi mäter kundnöjdhet och det ser likadant ut när vi mäter hur nöjda våra medarbetare är. Vår koncernchef Peter Rejler lever som han lär och har bland annat fått utmärkelsen European CEO of the year och Årets hälsobefrämjande chef. Hälsosam är ett av våra ledord. Vi tror det gör oss framgångsrika.