Rejlers växer i Stockholmsregionen genom förvärv av Sonika

Rejlers förvärvar 100 procent av aktierna i Sonika AB som är baserat i Stockholm. Företaget grundades 2002 och har idag 12 medarbetare. Sonika är en teknisk konsultverksamhet med tonvikt på installationsledning av teknikintensiva byggnationer.

Sonika har kompetens inom elteknik, kommunikationsnät, tele/säkerhet och energi. Företaget erbjuder rådgivning, utredning, design, projektering, projekt- och installationsledning samt dokumentation.

 

- Genom förvärvet av Sonika växer vi inom bygg- och fastighetsområdet i Stockholmsregionen, en marknad där vi ser en god efterfrågan och positiva marknadsutsikter. Vi förstärker och kompletterar också vår verksamhet inom elteknik och installationsteknik till byggmarknaden, Sonika passar bra in i vår kultur med liknande värderingar såsom pålitlig och personlig, säger Peter Rejler, vd och koncernchef, Rejlers AB.

 

- Det känns väldigt bra att få bli en del av Rejlers verksamhet. Rejlers har liksom vi en familjär atomsfär, en företagskultur med bra värderingar och ett gott rykte i branschen. Vi kommer kunna erbjuda våra medarbetare nya utvecklingsmöjligheter och våra kunder får tillgång till ett bredare utbud av tjänster, säger Anders Käck, vd på Sonika.