Nyrekrytering stärker Rejlers inom spårbunden fordonstrafik

Christer Albertsson har rekryterats till Rejlers. Hans erfarenhet från att arbeta med spårbunden fordonstrafik blir ett bra komplement till Rejlers växande verksamhet inom infrastruktur.

X1, X12 och X2000. Beteckningarna är många men Rejlers nya medarbetare Christer Albertsson har koll på dem alla. Han har lång erfarenhet av att arbeta med upphandling, projektledning och besiktning av spårbundna fordon. Kunder som Västtrafik, Motala Train och Bombardier har haft nytta av hans kunskap när fordon skall byggas om och när nya fordonsparker ska sjösättas.


– Det pågår alltid spännande arbeten med tåg. Det kan handla om reparationer, ombyggnationer eller att en helt ny sorts tåg ska införas. Höghastighetståg av olika slag är ju exempelvis något som diskuteras mycket nu i Sverige, säger Christer Albertsson.


Christer Albertsson ska utveckla ett nytt team på Rejlers som ska arbeta över hela Sverige och Norge med den här typen av uppdrag. Inledningsvis handlar det mycket om att samarbeta med de nya kollegorna på Rejlers och med aktörer utanför Rejlers. På sikt handlar det även om nyrekrytering till företaget.