Peter Rejler får priset Årets Hälsobefrämjande Chef

Tidningen Chef har tillsammans med SATS utsett Rejlers arbetande styrelseordförande, Peter Rejler, till Årets Hälsobefrämjande Chef. Han får utmärkelsen för sitt engagemang för att få medarbetarna att må bättre. Priset delades ut under den välbesökta Chefsgalan på Grand Hôtel i Stockholm den 13 mars.

- Jag är väldigt glad och stolt. Det här priset betyder otroligt mycket för mig. Alla som känner mig vet att hälsa och motion verkligen är något som ligger nära mitt hjärta. Hälsa är ju ett av Rejlers värdeord och jag har jobbat stenhårt för att skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska kunna må bra, både på jobbet och hemma. Det första jag gör när jag kommer till jobbet är att krama så många som möjligt, det är också hälsosamt, säger en glad Peter Rejler.

 

Motiveringen lyder: "Priset går till Peter Rejler för att han vill få alla medarbetare att förstå glädjen över att vara frisk och brinna för att deras företag ska vara hälsosamt. Peter Rejler har framgångsrikt skapat hälsoförbättrande förutsättningar för många medarbetare genom ett passionerat, målmedvetet och systematiskt hälsoledarskap."

 

Om priset

Priset Årets Hälsobefrämjande Chef delas ut av tidningen Chef i samarbete med SATS. De vill genom priset uppmärksamma enskilda individer som genom sitt ledarskap får sina medarbetare att må bättre.