Peter Rejler ny ordförande i FBN Sweden

Medlemsorganisationen FBN Sweden (Family Business Network) valde vid årsmötet i slutet av maj Peter Rejler till ny ordförande. Peter Rejler är ordförande i familjeföretaget Rejlers och tar över ordförandeskapet i FBN efter Joachim Berner som lämnar styrelsen efter åtta år.

- Jag känner mig stolt och hedrad av att ta över ordförandeskapet i FBN, en organisation med starka värderingar när det gäller företagskultur och entreprenörskap över generationer, säger Peter Rejler.

 

Under sina 13 år som vd utvecklade Peter teknikkonsultföretaget Rejlers, som grundades av hans farfar, från 200 till 1 500 medarbetare i Norden. År 2012 vann Peter utmärkelsen European CEO of the year och blev även utsedd till Årets Hälsobefrämjande Chef i Sverige.

 

FBN Sweden som grundades 1996 har idag 120 medlemsföretag och ingår i det internationella nätverket FBN International. FBN erbjuder sina medlemmar ett nätverk och skräddarsydda utbildningsprogram med fokus på att stärka det fortsatta ägandet samt trygga relationerna i familjen.