Peter och Jonas välkomnar ännu ett gäng nyanställda till Rejlers

Nyanställda medarbetare gavs återigen tillfälle att nätverka och höra om Rejlers historia, värderingar och framtidsmål under två dagar i Stockholms skärgård.

Ännu en grupp Rejlersanställda fick i helgen möjlighet att delta på Rejlers introduktionskonferens. Det är ett tillfälle för nyanställda att lära sig mer om företaget, dess historia och värderingar men också synen på konsultrollen.

En av talarna var Peter Rejler, koncern-vd. Under sin presentation pratade han bland annat om Rejlers historia, koncernens mål 2020-3030-4040, digitalisering och historien om Rejlers värdeord och vad de står för. Ett annat inslag handlade om Peters egna historia genom Rejlers och vägen till den roll han har idag som koncern-vd.

Totalt deltog 44 medarbetare och ledare under konferensen som hölls lördag och söndag på Utö värdshus i Stockholms Skärgård.

- I och med Rejlers historia som sponsor för ÖtillÖ, som grundades på Utö, kände vi att Utö passar vårt syfte och stämmer överens med våra värderingar och budskap säger Rejlers Sveriges vd, Jonas Thimberg.

Jonas berättade under sin presentation om sitt arbete och vikten av, att för oss alla känna till och vara delaktiga i att ta oss mot Sveriges mål, 2020-1700-2020. År 2020 ska vi vara 1700 medarbetare och omsätta minst 2020 miljoner kronor.

De nya konsulterna och cheferna på konferensen kommer från alla delar av Rejlers och från olika affärsenheter.

Vi hälsar alla nyanställda välkomna till Rejlers!