Rejlers är ”årets nykomling” när drömarbetsgivare rankas

För första gången är Rejlers med i den mätning där unga yrkesverksamma ingenjörer får lista sina drömarbetsgivare. Och resultatet låter inte vänta på sig. Rejlers blir ”årets nykomling” när yrkesverksamma högskoleingenjörer fått säga sitt.

Undersökningen genomförs årligen av företaget Universum. De som tillfrågats denna gång är ingenjörer som arbetat mellan 1-8 år. Vi placerar oss på plats 40 bland omkring 180 företag när unga yrkesverksamma högskoleingenjörer tycker till. Det resultatet gör oss också till ”årets nykomling”.
 
– Det är sällan man ser så starka värden bland företag som är med för första gången i undersökningen. Det är bara att gratulera, säger Martin Strömqvist, vice vd på Universum.
 
Agneta Agnemyr som är HR-chef på Rejlers i Sverige håller med om att det är väldigt roligt.  Hon säger:
- Resultatet är imponerande och det är en bra utgångspunkt för oss i vårt fortsatta arbete med att bygga Rejlers varumärke som en attraktiv arbetsgivare.
 
I samma mätning tillfrågas även unga yrkesverksamma civilingenjörer. Där hamnar Rejlers på plats 90 bland 230 företag. Även det är ett mycket starkt förstaårsresultat