Rejlers är huvudsponsor till uthållighetstävling i Stockholms skärgård

I september är det dags för uthållighetstävlingen ÖTILLÖ som är rankad som en av de tuffaste i världen. För andra året i rad är Rejlers huvudsponsor för arrangemanget. Företaget kommer även ha medarbetare med i tävlingen som äger rum över och mellan 24 öar i Stockholms skärgård.

- ÖTILLÖ handlar om vilja, uthållighet, målfokusering, samarbete och inte minst passion. Egenskaper som även driver våra medarbetare och vårt företag framåt. Det finns en tydlig koppling mellan arrangemanget och våra värderingar hälsa och framgång, säger Rejlers vd och koncernchef Eva Nygren.

 

- Vi söker långsiktiga samarbeten som reflekterar vår passion, vår tro på uthållighet och viljan att alltid bli bättre. Som huvudsponsor uppfyller Rejlers alla dessa kriterier och de hjälper oss att utvecklas, säger Michael Lemmel, tävlingsledare för ÖTILLÖ.  Rejlers har ett lag klart för startlinjen i år. I det tävlar Christan Pettersson och Rejlers styrelseordförande Peter Rejler.

 

- Vi har några medarbetare varje år som är med och tävlar. En tävling som denna leder till diskussioner kring var våra egna gränser går och hur vi kan utmana oss själva för att utvecklas som medarbetare och människor, säger Peter Rejler.