Rejlers är huvudsponsor till uthållighetstävling i Stockholms skärgård

I september är det dags för uthållighetstävlingen ÖTILLÖ som är rankad som en av de tuffaste i världen. För tredje året i rad är Rejlers huvudsponsor för arrangemanget. Rejlers kommer att ha ett flertal medarbetare som tävlar och Michael Lemmel, tävlingsledare för ÖTILLÖ, kommer även att blogga under våren på Rejlers hälsoblogg.

- ÖTILLÖ handlar om vilja, uthållighet, målfokusering, samarbete och inte minst passion. Egenskaper som även driver våra medarbetare och vårt företag framåt. Det finns en tydlig koppling mellan arrangemanget och våra värderingar hälsa och framgång, säger Rejlers tillträdande vd och koncernchef Peter Rejler.

 

- Vi söker långsiktiga samarbeten som reflekterar vår passion, vår tro på uthållighet och viljan att alltid bli bättre. Som huvudsponsor uppfyller Rejlers alla dessa kriterier och de hjälper oss att utvecklas, säger Michael Lemmel, tävlingsledare för ÖTILLÖ.

 

Ett flertal medarbetare från Rejlers kommer att ställa upp i kvaltävlingen Utö Swimrun den 31 maj och i ÖTILLÖ den 1 september. Michael Lemmel kommer att gästblogga på Rejlers hälsoblogg: http://halsobloggen.rejlers.se/

 

ÖTILLÖ pågår från gryning till skymning. Det är en lagtävling där två personer simmar och springer över och mellan 26 öar. Den totala sträckan är 75 kilometer av vilka 10 kilometer är simning och 65 kilometer är löpning. Tävlingen är rankad som en av de tuffaste tävlingarna i världen. Utö Swimrun är en av två kvaltävlingar till ÖTILLÖ.