Rejlers förstärker företagsledningen i Sverige

Vid årsskiftet förändrade Rejlers Sverige sin organisation, en organisation som passar den offensiva färdplanen med målet att år 2020 ha 1700 anställda och 2020 miljoner i omsättning. En nyhet är ett projekthus och förstärkt kvalitets- och miljöfunktion.

Helena Adriansson är på plats som projektutvecklingschef sedan 1 februari. En månad senare, 1 mars, började Lars Wilhelmsson som ny kvalitets- och miljöchef. Helena kommer senast från Pöyry där hon varit tillförordnad divisionschef med ansvar för säljarbetet inom Transmission&Distribution Services. Lars kommer från SKF där han haft flera roller, senast som ansvarig för SKF-gruppens processer, metoder och verktyg inom området Customer Management.

- Vi växer inom alla teknikområden och det är viktigt att ha en organisation där vi kan utveckla teknikkompetensen och samtidigt behålla vår särprägel med en platt organisation, säger Jonas Thimberg, vd Rejlers Sverige.

Projekthuset med Helena Adriansson i spetsen har i uppgift att utveckla både projektkompetensen och Rejlers projektmodell. Samtidigt ska gruppen vara ett stöd till uppdragsledare och projektchefer i de fler än 60 grupper som finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Både Helena Adriansson och Lars Wilhelmsson är medlemmar i ledningsgruppen för Rejlers Sverige.