Rejlers paddlar mot OS i Rio

Rejlers står inte bara för energi på arbetsplatserna och energi i uppdragen. Rejlers bidrar även till energi på andra sätt. Ett är att stötta Sveriges OS-hopp i kanot, Petter Menning, i sin satsning mot OS i Rio 2016.

Den gångna helgen representerade Petter Sverige i europamästerskapen som avgjordes i Tjeckien. Endast 128 tusendelar skiljde honom från guldet i K1 200 meter och han fick nöja sig med silvermedaljen. Till Rejlers säger Petter att han är nöjd med tävlingen.

- Jag tog silver på min sträcka K1 200 meter, efter ett lite halvdåligt lopp med en seg start. Jag är ändå supernöjd med min placering, speciellt eftersom jag sparar toppformen till VM i augusti där jag ska försöka kvala till OS.

- Det var skönt att få ta ett silver, jag var femma förra året och etta året innan det så jag är riktigt nöjd med min start på säsongen. Eftersom det var första tävlingen visste jag inte riktigt hur jag låg till och det visade sig att all träning gett resultat, jag ser verkligen fram emot resten av säsongen, avslutar Petter Menning.

Rejlers sponsrar Petter Menning sedan några år tillbaka och fram till OS i Rio.

Du kan följa Petters satsning på hans egen facebook-sida