Rejlers samlar in pengar till Barncancerfonden genom idrottsinsats i klassikern

Peter Rejler är med i Aron Andersons team som än så länge har samlat in 300 000 kr till Barncancerfonden. I morgon är det dags för Lidingöloppet som blir sista delen av klassikern.

Aron Andersons mål är att bli första person någonsin i rullstol att köra klassikern på under 24 timmar i totaltid (och samla in en massa pengar till Barncancerfonden).

- Jag har bara 3 timmar, 48 minuter och 8,6 sekunder på mig att klara loppet för att gå under den där magiska tidsgränsen. Kommer det vara möjligt - ja jag tror verkligen det! Säger Aron, ambassadör för Barncancerfonden.

- Det är en otrolig ära att få vara med i Arons team och att få hjälpa till att samla in pengar till Barncancerfonden. Aron visar återigen att det är möjligt att nå sina mål med rätt inställning, säger Peter Rejler, vd och koncernchef.

Är du sugen på att komma förbi på lördag och heja? Klicka då här: http://aronanderson.se/lidingoloppetklassikern för att få all info om vilka tider som gäller.

Om du inte kan komma och heja på lördag så kan du istället följa oss på Facebook där Arons Team kommer att live-uppdatera: https://www.facebook.com/likearonanderson.

Fakta

En svensk klassiker, även kallat klassikern, kallas kombinationen av fyra stora svenska långlopp. För att få diplomet behöver man fullfölja fyra långlopp under en period av 12 månader. En svensk klassiker har funnits sedan 1972. I klassikern ingår Vasaloppet (90 km skidåkning), Vätternrundan (300 km cykling), Vansbrosimmet (3 km simning), och Lidingöloppet (30 km löpning).