Rejlers tecknar avtal med Swedavia Airport Telecom

Rejlers tecknar avtal med Swedavia Airport Telecom AB avseende Central Nätadministration (CNA). Avtalet innebär att Rejlers förvaltar och ansvarar för dokumentation av fastighetsnät åt Swedavia Airport Telecom AB.

Alla beställningar av uppkoppling i nätet kommer att gå via CNA som tar fram kopplingsvägar och hanterar arbetsordern mot Swedavias entreprenörer. Vid större byggprojekt kommer all nätdokumentation att överlämnas till CNA. Rejlers ska även leda ett inventeringsarbete och dokumentera alla datanät i det elektroniska registreringsprogrammet Elkoda.

 

Avtalet ger Rejlers möjlighet till ett långsiktigt samarbete med Swedavia där vi tillsammans utarbetar ett effektivt förvaltningskoncept för hantering av förändringar i fastighetsnäten. Kontraktet omfattar Swedavias samtliga flygplatser och sträcker sig fram till 2017-11-30 med möjlighet till ett års förlängning.

 

Swedavia Airport Telecom AB är ett dotterbolag till Swedavia Real Estate AB och erbjuder företag kommunikationstjänster inom telefoni och passiv nätinfrastruktur.

 

Foto: Carl-Frederic Salicath