Succé - alla lag i mål i Grönklittstafetten!

Den sista januari såg ett nytt skidlopp dagens ljus; Grönklittstafetten som sträcker sig över 60 km fördelat på fem sträckor i Orsa Grönklitt. Rejlers vd och koncernchef Peter Rejler fanns med i det Rejlerslag som fick bäst placering. Aron Anderson, som under förra året genomförde en svensk klassiker i rullstol, åkte alla sträckor själv. En fantastisk prestation i en rolig stafett där alla lag tog sig i mål.

Välpreparerade skidspår i ett fint vinterlandskap, trevligt boende, härlig social gemenskap, en rolig skidstafett och en hjärtlig atmosfär skapade en fantastisk skidhelg i sann Rejlersanda.

I helgen var det äntligen dags för "Rejlers stafett", Grönklittstafetten, i Orsa. På plats vid startlinjen var 30 av 45 lag från Rejlers. På grund av en väderprognos för tävlingsdagen som varnade för kraftigt snöfall och vind förkortades stafetten ned till 54 km istället för de ursprungliga 60 km. Detta bidrog till att alla 45 lag kunde kämpa sig i mål, vilket i sig är en succé!

Det blev en tuff kamp bland Rejlers tre bästa lag som slutade på 6:e (Stockholm, med Peter Rejler), 7:e (Karlstad) och 8:e (Finland) plats. Det bästa norska laget slutade på 13:e plats. 

I hopp om en ännu större stafett med ännu fler Rejlerslag nästa år!

Komplett resultatlista

 

Foton: Ulf Palm