Rejlers är nationell sponsor till Blodomloppet 2017

Rejlers deltar i det viktiga arbetet med att stödja blodgivande. Blodomloppet är ett motionslopp som äger rum på 16 orter i Sverige och med syfte att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen. Rejlers kommer att synas och delta i loppen som genomförs för att främja årets viktigaste aktivitet för många blodcentraler runt om i landet.

Magnus Persson, vice vd i Rejlers Sverige, är initiativtagare till sponsorskapet av Blodomloppet och kommer själv att delta i de flesta av loppen runtom i Sverige.
För att stärka upp antalet Rejlerslöpare i spåren, utlovar Magnus att själv hålla i uppladdningen inför loppen.

- Det handlar inte om idrottslig prestation i den här insatsen utan att delta i det viktiga arbetet i att stödja blodgivande och att rädda liv, säger Magnus.
Genom att donera en blodpåse kan du hjälpa upp till tre andra personer, tillägger han.

I Rejlers finns en historia av att uppmuntra hälsofrämjande aktiviteter samt ett brett engagemang för friskvård och hälsa. Ett sätt är att varje Rejlerskontor har en Friskvårdsansvarig som samordnar arrangemanget kring Blodomloppet lokalt, men också leder övriga friskvårdsaktiviteter.

Promenera, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer tillsammans med dina arbetskamrater och vänner och avsluta med en skön picknick efter loppet.

Läs mer på:

Blodomloppet 
GeBlod