Rejlers partner till Ny Tekniks IoT-podden

I dag lanserar Ny Teknik IoT-podden, en podcast med fokus på sakernas Internet, Internet of Things. Rejlers och Telenor Connexion är sponsorer till satsningen.

En utgångspunkt för IoT-podden är regeringens uttalande att svensk industri kan bli bäst i världen på Internet of Things. Det är något som Rejlers har tagit fasta på.

– Internet of Things möjliggör nya vägar och genvägar för att skapa såväl kunddrivna erbjudanden som smarta elnät, byggnader och produktionsmiljöer, säger Thomas Rebermark, marknads- och kommunikationschef på Rejlers, och fortsätter.

– Redan idag är vi djupt engagerade i hur vi ändrar och styr beteenden med egna system för energi, industri och handel. Men för att nordisk konkurrenskraft ska stå sig stark behöver vi bli fler.

Som kunskapsföretag behöver vi på Rejlers hela tiden säkerställa att vi har den senaste kunskapen för att kunna nå vår ambition att leverera de mest värdeskapande lösningarna för våra kunder. IoT påverkar alla våra affärsområden och det är därför avgörande för Rejlers att vi har den ledande kompetensen på området.

Nytt avsnitt av IoT-podden presenteras var tredje vecka.