Automationsingenjör

Är du en person som trivs i en företagskultur som genomsyras av visionärt tänkande och framåtanda? Vill du utvecklas med en av Nordens största teknikkonsulter? Till vår Industry-gruppering i Norrköping söker vi nu en automationsingenjör

 Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!
Därför söker vi dig som vill vara med och sätta agendan för Rejlers automationssatsning runtom i landet.

Som automationsingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen för att utveckla kundspecifika lösningar. Samtidigt bidrar du med din expertis i gruppen och lär dig av dina kollegor. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?! 

Du kommer att verka i både större och mindre uppdrag, inom främst process- och energiområdet, där du självständigt arbetar med programmeringsuppdrag mot kund, dels i egna uppdrag och i multidisciplinära projekt. Vi arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier över hela landet.

Vi siktar högt och planerar att vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av industriella automationslösningar. Vill du vara med?!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt Industry-team, med gruppchef Jonas Viklund i spetsen, söker vi dig med arbetslivserfarenhet av att automatisera och effektivisera processer. Du är lite av en "tekniknörd" (vi älskar tekniknördar), med vana av att programmera industriella styrsystem, frekvensomriktare, HMI/SCADA, fältbussteknik och/eller konfigurering av olika nätverk.

Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av ditt arbete och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här