Automationsingenjör - Norrköping

Är du en teknikintresserad person med erfarenhet av automation? Vill du utvecklas med en av Nordens största teknikkonsulter? Då kan du vara vår nya kollega till Norrköpingskontoret!

Vi erbjuder

Som automationsingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen. Du kommer att verka i både större och mindre uppdrag, inom främst process- och energiområdet. Du kommer självständigt att arbeta med programmeringsuppdrag mot kund, dels i egna uppdrag och i multidisciplinära projekt. Vi arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier över hela landet.

Vi söker

Norrköpingskontoret söker nu dig som har erfarenhet av att arbeta som konsult inom automation. Du ska ha programmerat industriella styrsystem, frekvensomriktare, HMI/SCADA, fältbussteknik och/eller konfigurering av olika nätverk.

För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Det lilla extra

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt. Vi på Rejlers bryr oss om varandra och vår hälsa och har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter. 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här