Automationsingenjör

Vill du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling? Drivs du av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Då kan du vara en av de automationsstjärnor vi söker till vårt Karlstads-kontor! Läs vidare och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi!

OM TJÄNSTEN

Att automatisera handlar inte enbart om teknikkunnande utan lika mycket om kunskap för kundens tillverkningsprocesser. Som konsult hos oss kommer du i första hand arbeta i automationsprojekt gentemot våra industrikunder. Din och vår gemensamma målsättning är att effektivisera kundens produktionsflöden för en mer lönsam och hållbar utveckling!

Vi tillhandahåller automationslösningar mot process-, produktions och verkstadsindustrier i regionen, där vi arbetar med allt ifrån enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment.

Som automationsingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och en bred verktygsflora. Du kommer att skapa applikationer för styrning/övervakning av utrustningar/anläggningar med PLC och SCADA system.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

För att du skall lyckas bra i rollen ser vi att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola och minst med 3 års förvärvad arbetslivserfarenhet inom området. Du har ett genuint intresse för teknik och i synnerhet för systemering, programmering och driftsättning, som du även har praktisk erfarenhet av. Att effektivisera och automatisera flöden och processer är något som kickar igång din ”motivationsmotor”. Har du dessutom erfarenhet av robotprogrammering eller elkonstruktion finns det goda chanser till att vi slår frivolter, men det är meriterande och inget krav.

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig! Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Då vi är ett bolag med verksamhet i flera länder vill vi att du behärskar både engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers!

#growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här