Automationsingenjör

Vill du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling? Är du en person som trivs i en företagskultur som genomsyras av visionärt tänkande och framåtanda? Inom Industry arbetar vi med intressanta industriprojekt i branscher som gruvnäringen, papper och massa, samt stål- och verkstadsindustrin.Uppdrag som tillsammans med våra kunder tar oss ut i världen!

Vi är på stark frammarsch och på en otroligt spännande utvecklingsresa! Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu vår nästa stjärna! Läs vidare och ansök redan idag!

 

OM TJÄNSTEN

Att automatisera handlar inte enbart om teknikkunnande utan lika mycket om kunskap för kundens tillverkningsprocesser. Som konsult hos oss kommer du i första hand arbeta i automationsprojekt gentemot våra industrikunder. Din och vår gemensamma målsättning är att effektivisera kundens produktionsflöden för en mer lönsam och hållbar utveckling!

Som automationsingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och en bred verktygsflora. Du kommer att skapa applikationer för styrning/övervakning av utrustningar/anläggningar med PLC och SCADA system. Du är den som ansvarar för driftsättning hos kund och slutkund och du kommer vara mycket på plats ute i kundens verksamhet. Förutom programmering kommer även en del elkonstruktion förekomma.

Du ingår i ett drivet och framgångsrikt team om sju härliga kollegor där förtroende och hälsa är viktiga ledord. Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team och enskilt, där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av industriella lösningar.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Du som söker har troligen en teknisk högskoleutbildning i grunden, dock inget krav. Du har minst 3 års förvärvad arbetslivserfarenhet inom automationsområdet. Under din karriär har du skaffat dig goda erfarenheter från arbete av programmering av PLC och HMI för automationslösningar samt driftsättning.

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Framåt finns utvecklingsmöjligheten att bli uppdragsledare samt arbeta med marknadsarbete. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig! Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Då vi är ett bolag med verksamhet i flera länder vill vi att du behärskar både engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers!  #growrejlers

 

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här