Automationsingenjör

Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling? Får du, precis som vi, puls av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Till vår Industry-gruppering i syd söker vi nu dig som brinner för att effektivisera processer i rollen som automationsingenjör

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Som automationsingenjör hos oss kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team bestående av kompetenser inom El & Automation, Process och Anläggning samt Mekanik. Du kommer att samarbeta med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen med fokus på automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser.

Du kommer att skapa applikationer för styrning/övervakning av utrustningar/anläggningar med PLC och SCADA system. Du är den som ansvarar för driftsättning hos kund och slutkund och är oftast på plats ute i kundens verksamhet. Förutom programmering kommer även en del elkonstruktion förekomma.

Vår Industry-gruppering i Malmö och Kristianstad består av 26 härliga kollegor, som tillsammans med dig arbetar med den senaste tekniken för att utveckla kundspecifika lösningar och bidra till ett bättre samhälle. Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av industriella automationslösningar. Vill du vara med?!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team, med Magnus Lindau i spetsen, söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom automation och minst 2 års erfarenhet av att automatisera och effektivisera processer.

Om du har en bakgrund som industrielektriker och vana av att leda egna projekt ser vi det som meriterande. Du är lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) med vana av PLC-programmering, HMI och SCADA, DCS system.
Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av ditt arbete och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här