Automationsingenjörer

Är du redo för en ny utmaning? Vi etablerar nu en ny Industry-grupp i Växjö och här söker vi erfarna automationsingenjörer med ”näsa för affärer” som vill vara med och sätta agendan för vår satsning! Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartkänsla – vill du vara med på vår resa? Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds.

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-31

OM TJÄNSTEN

Rejlers expanderar och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa. Vår nationella industridivision representeras av ca 300 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 större regionala affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri.

Vi etablerar nu en ny Industry-grupp i Växjö för att ytterligare stärka vår position i Sydöst-regionen och söker till detta erfarna automationsingenjörer som kan vara med och bygga upp och forma denna satsning. Rejlers är grundat i Växjö och har därför en lång och fin tradition på orten. På vårt fina kontor i Växjö arbetar idag ca 50 medarbetare.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en gedigen projekterfarenhet av automationslösningar inom industri. Du har förmodligen en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande och har sedan byggt på din kunskapsportfölj med erfarenhet av att skapa automationslösningar.

För att passa i rollen så har du god vana av PLC och SCADA programmering (Siemens S7/TIA Portal/PCS7, ABB 800M/800xA etc) och behärskar svenska och gärna engelska obehindrat i tal och skrift. Har du erfarenhet av konsultbranschen och att leda projekt är det starkt meriterande.

Vi behöver dig som har ett stort intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer. På Rejlers arbetar vi alla för att utveckla våra kunder! Att du vill bidra till att bygga upp vår nya laguppställning med oss ser vi som en självklarhet.  

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället! #growrejlers

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan.

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här