Automationsingenjörer

Redo för en ny utmaning? Vårt automations-team Oskarshamn är under uppbyggnad och här söker vi erfarna automationsingenjörer med ”näsa för affärer” som vill vara med och sätta agendan för vår satsning.  Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och tillsammans ska vi ta ett av Nordens största teknikkonsultbolag till nya höjder! 

Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds

OM TJÄNSTEN 

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!  
Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla.  
 
Vår industrigruppering består nationellt av ca 350 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom el/automation, mekanik och process/anläggning, maskinsäkerhet och CE-märkning där vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen. 
 
Tidigare har gruppen spänt över Kalmar och Oskarshamn men har nu delats upp för att göra en satsning i Oskarshamn med tydlig målsättning om att växa- vill du vara med?! 
 
Som erfaren automationsingenjör hos oss kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team, där du arbetar med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen med fokus på automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser. 
 
Du kommer att spela en central roll i uppbyggnaden och vidareutvecklingen av verksamheten i Oskarshamn och jobba i nära anslutning med Business Unit Manager, Johan Wramsjö.
 
Här ges du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, bidra med din expertis i gruppen och lära av dina kollegor, samtidigt som du utvecklar kundspecifika lösningar och bidrar till ett bättre samhälle. 
Vi erbjuder en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förändringsfokus. Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas.  
 
Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid att sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av industriella automationslösningar. 

Vår viktigaste förmåga på Rejlers är att ständigt kunna lära oss. Och vår värdefullaste tillgång är medarbetarnas lärande mindset. Med en lärande grundattityd älskar vi utmaningar. Vi välkomnar de mest komplexa frågeställningar och hanterar dem på ett sätt som tillför nya perspektiv åt våra kunder.
 
ÄR DU DEN VI SÖKER? 
 
Till vårt härliga team, med Johan Wramsjö i spetsen behöver vi dig med en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande, som har byggt på din kunskapsportfölj med erfarenhet av att skapa automationslösningar. Du är lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och brinner verkligen för att automatisera och effektivisera processer.  

För att passa i rollen så har du god vana av PLC och Scada programmering (Siemens S7/ PCS7 eller ABB 800M/800xA) och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du gedigen erfarenhet av andra system så är även det starkt meriterande. 
Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig! 

Vi behöver dig som har ett stort intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer. På Rejlers arbetar vi alla för att utveckla våra kunder! Att du vill bidra till att bygga upp vår nya laguppställning med oss ser vi som en självklarhet.   
 
Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.  

Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du innehar B-körkort. 
 
Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället! 
 

Framtiden kommer för alla. Det bästa stället att möta den på, är i företaget där man ständigt lär sig: Rejlers - Home of the learning minds!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers£homeofthelearningminds

 
BOLAGSBESKRIVNING 

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här