Belysningsplanerare

Vill du bli en del av en organisation där nytänkade, skickliga medarbetare, starka och positiva ledare sätter prägeln? Är du en ljusdesigner eller elingenjör med höga ambitioner? Vi satsar stort och vill förstärka vår fantastiska division i Göteborg! Rejlers är inne på en spännande utvecklingsresa och söker nu skickliga handläggare inom belysningssystem.  De ansvariga, Business unit manager beskriver sina grupper så här:  ”När vi går till kontoret vet vi att man alltid kan räkna med att kollegorna ställer upp och delar med sig av sin kompetens, humor och omtanke.”  Med ett stort driv och engagemang finns alla förutsättningar för dig att blomstra hos oss!

Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Vi arbetar med intressanta uppdrag för om- och nybyggnadsprojekt åt uppdragsgivare med varierande verksamheter. Vi är med från tidiga utredningsskeden och följer projektet genom projektering och utförande, från ax till limpa.

Som handläggare inom belysningssystem ansvarar du för att leda och utföra projekteringsabetet så att det utförs enligt kundens önskemål och inom överenskomna tekniska, ekonomiska och tidsmässiga ramar. Våra uppdrag kan omfatta utredningar, förstudier, kalkyler, projektering, samt kontroll och besiktning. Du arbetar tillsammans med uppdragsansvarig och som den tekniska stjärna du är bär du stolt det ansvaret inom uppdraget. Vi har stort förtroende från våra kunder för vårat sätt att genomföra uppdrag vilket genererar spännande och roliga arbetsmöjligheter. Just nu medverkar vi i Sveriges största nöjespark Lisebergs jubileumssatsning vilket kommer att resultera i nordens största badhus!

Vi på Rejlers bryr oss om varandra. Flexibla arbetstider, generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter som gör att livspusslet blir enklare att få ihop, är viktigt för oss.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Vi söker dig som vill bära Rejlers fana med stolthet och stort hjärta. Till vårt Buildings-team, med vår gruppchef Patrik Casteborn i spetsen, söker vi dig som är elingenjör eller ljusdesigner, alternativt har förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet. Du har ca fem års erfarenhet av något eller några av följande system elkraft, el- och belysnings-, tele-, säkerhetssystem. Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss!

Samarbetsvilja och förmåga att skapa goda relationer till både kollegor och kunder är värdefulla personliga egenskaper. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!”

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan.


Välkommen till Rejlers! Home of the learning minds!  #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här