Besiktningsman

Drivs du av att snabbt få ett stort ansvar och varierande arbetsuppgifter? Hos oss pågår en fantastisk förändringsresa och vi behöver förstärkning till vårt team i syd. Vi har behov av dig som är erfaren besiktningsman av fiberentreprenader eller liknande och kan genomföra olika former av besiktningar. Läs mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team, där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen. Som konsult hos oss kommer du ingå i ett team som består av konsulter inom Fiberkommunikation, Mobil kommunikation samt Säkerhet och projektledning. Totalt består vår telecomgruppering i Syd av 30 härliga kollegor som tillsammans med dig skapar magi!

I din konsultroll blir du vår nästa lagspelare där dina arbetsuppgifter huvudsakligen handlar om att genomföra kontroller och besiktningar. Du har både externa och interna projektmedlemmar vid din sida.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har

  • Minst två års erfarenhet av besiktning enligt Svensk Standard
  • Ingenjörsutbildning eller gymnasieutbildning med teknisk- eller bygginriktning
  • Fiber och telekombakgrun
  • Svenskt medborgarskap beroende på att flera av uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen.
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska.

Det är meriterande om du är godkänd besiktningsman för Robust Fiber och finns i Skåne, Halland, Småland eller Blekinge.

Att du gillar att arbeta i team ser vi som en självklarhet, men du har samtidigt inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här