Business Area Manager Industry

Är du en trygg ledare med stark drivkraft? Triggas du av förändringsresor och att vara en del i en lärande organisation? Räcker du upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara en av de sju nyckelrekryteringar vi nu planerar för inom divisionen.

Är du vår nästa Business Area Manager i Luleå? Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN
Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla - vill du hänga med på vår resa?

Vår industrigruppering består av ca 300 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med fler av de ledande aktörerna inom traditionell industri. I vårt allra nordligaste affärsområde, där du inom en snar framtid kan sitta i förarsätet, har vi av förklarliga skäl mycket starka band till bolag inom gruv- och stålindustrin.

Som Business Area Manager hos oss har du förmånen att leda en grupp på 45 medarbetare, fördelat på 3 Business Units, där du har direkt personalansvar för tre Business Unit Managers inom affärsområdet. Du är ytterst ansvarig för att driva affärsområdet framåt i linje med bolagets gemensamma strategi och vision. En stark tillväxt under de närmsta åren ingår i planerna för Business Area Nord. Visste du att Rejlers ämnar bli ”Home of the learning minds”?! Vi ska ta lärandet till en helt ny nivå och behöver första klassens ledare på vår resa. 
Ett entusiasmerande ledarskap och förmågan att skapa en lönsam tillväxt är några nyckelområden för rollen. Du ställer in affärsområdets kompass efter divisionens strategiska inriktning och styrning samt medverkar aktivt för att utveckla vårt erbjudande och våra kompetenser.

Du kommer rapportera direkt till divisionschefen och ingå i division Industry & Infras ledningsgrupp. Rejlers Business Area Nord har sitt största kontor i Luleå men finns också i Skellefteå, Gällivare och Kiruna.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
För att passa in i rollen som ledare hos oss vill vi att du har erfarenhet av framgångsrikt ledarskap, med fördel från teknikkonsultbranschen. Kanske arbetar du idag som konsultchef men vill ta klivet upp och få ett större ansvar? Du har förmodligen en civilingenjörsexamen i bagaget, men kan även ha arbetat dig till en motsvarande kompetens och erfarenhet. Du ska vara redo att bedriva ett modernt och inspirerande ledarskap där ständig utveckling och medarbetarnas trivsel är ett naturligt inslag. Du behöver med andra ord vara en person som drivs av utmaningar och gillar att skapa avtryck. Organisk tillväxt ligger högt på agendan och här välkomnas personliga egenskaper som initiativförmåga, mod och beslutsförmåga. Ett intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer ser vi som en självklarhet. På Rejlers arbetar vi alla för att utveckla våra kunder!

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

OM TJÄNSTEN 
Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här