Business Unit Manager - Energy

Redo för en ny utmaning? Vi på Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och söker nu en Business Unit Manager till vår härliga gruppering inom Energy i Umeå!

Har du en ”näsa för affärer”, ett starkt personligt driv och en förmåga att skapa arbetsglädje och resultat? Brinner du för ledarskap och vill vara en del i en lärande organisation? Räcker du upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara den vi söker! Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN
Vi siktar högt! Inom en snar framtid planerar vi att sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av infrastrukturen för energi i Norden! Vill du hänga med på vår resa?

Vi på Rejlers arbetar med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men har även kompetenser inom vindkraft, vattenkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning. Några av våra största kunder på energisidan är Vattenfall, Fortum, Eon, Ellevio och Svenska Kraftnät, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

Som Business Unit Manager hos oss har du förmånen att leda en grupp på 20 medarbetare med både spetskompetens och bredd inom området och tillsammans ska ni verka för att fortsatt stärka Rejlers position på energimarknaden i norra Sverige. Rollen som Business Unit Manager är mångfacetterad där du har du ansvar både för att leda gruppens medarbetare samt att skapa en lönsam tillväxt med hjälp av både nykundsförsäljning samt vidareutveckling av befintliga affärer. Du ställer in gruppens kompass efter divisionens strategiska inriktning och styrning samt medverkar aktivt för att utveckla vårt erbjudande och kompetenser. Förutom ett ansvar för personal och försäljning kommer det ligga stor vikt vid rekrytering, där du med stöd av företagets Talent Acquistion-organisation aktivt ska arbeta för att attrahera och rekrytera nya medarbetare till Rejlers.

Du kommer rapportera direkt till divisionschefen och ingå i division Energys ledningsgrupp.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
För att passa in i rollen som ledare hos oss tror vi att du har ett par års erfarenhet av liknande tjänst. Då vi lägger stor vikt vid ledarskap och förmågan att utveckla våra medarbetare vill vi gärna att du tidigare haft personalansvar. Ett intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer ser vi som en självklarhet. På Rejlers arbetar vi alla för att utveckla våra kunder!

Som person bör du känna igen dig i adjektiv som tydlig, affärsmässig, stabil och ödmjuk. Vi behöver dig som kan ”visa vägen” och skapa ett klimat präglat av samarbete och arbetsglädje. Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. #

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING 
Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra företag kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra super powers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

 

 

Ansök här