Business Unit Manager - Rail

Redo för en ny utmaning? Vi på Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och söker nu en Business Unit Manager till vår härliga gruppering inom Rail i Göteborg!

Har du en ”näsa för affärer”, ett starkt personligt driv och en förmåga att skapa arbetsglädje och resultat? Brinner du för ledarskap och vill vara en del i en lärande organisation? Räcker du upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara den vi söker! Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM RAIL

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.
Vi kommer ta positionen som bästa järnvägskonsult!

Vår nationella järnvägsorganisation Rail är i ständig utveckling och resan har nu siktet inställt på Göteborgsregionen. Västkustens stolthet är utpekat tillväxtområde där Rejlers kommer satsa hårt de kommande åren. Inom Rail arbetar vi  med samtliga skeden i järnvägsuppdragen. Utredning, projektering och produktionsgenomförandet.  Detta innefattar bland annat utredningar, projektering av bygghandlingar, säkerhetsgranskning, framtagande av förvaltningsdata samt byggledning och besiktning. Vi arbetar även med säkerhetsstyrning och godkännandeprocessen.

Vår största kund idag är Trafikverket och våra spännande uppdrag utförs oftast mot deras anläggningar. Vi arbetar även mot entreprenörer och andra spårägare. I Göteborg är Trafikkontoret en viktig kund som vi vill utvecklas med.


OM TJÄNSTEN

Rollen som Business Unit Manager är mångfacetterad där du har ansvar både för att leda gruppens medarbetare och att skapa en lönsam tillväxt. Du ställer in gruppens kompass efter divisionens strategiska inriktning och styrning samt medverkar aktivt för att utveckla vårt erbjudande och våra kompetenser. Förutom ett ansvar för personal och försäljning kommer det ligga stor vikt vid rekrytering, där du med stöd av företagets Talent Acquistion-organisation aktivt ska arbeta för att attrahera och rekrytera nya medarbetare till Rejlers.
Du kommer rapportera till Business Area Manager och ingå i affärsområdets ledningsgrupp.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

För att passa in i rollen som Business Unit Manager  hos oss tror vi att du har ett par års erfarenhet av liknande tjänst alternativt erfarenhet som uppdragsledare, tekniksamordnare eller teknikansvarig inom järnvägsprojektering. Du brinner för ledarskap för vi söker första klassens ledare. En ledare som vill och kan driva både utveckling av medarbetare och affärer under en pågående tillväxtresa.

Som person känner du igen dig i adjektiv som tydlig, affärsmässig, stabil och ödmjuk. Vi behöver dig som kan ”visa vägen” och skapa ett klimat präglat av samarbete och arbetsglädje.

På Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING 
Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra företag kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra super powers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi

Ansök här