Business Unit Manager Industry

Nu ETABLERAR vi Rejlers i Södertälje och söker en Business Unit Manager!
Delar du vår passion för att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem?
Till vårt nysatsning i Södertälje söker vi nu en erfaren Ledare.

Är du vår nästa Business Unit Manager i Södertälje? Läs vidare nedan och ansök redan idag – Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-16

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?

Vår nationella industridivision representeras av ca 300 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen. Kundstocken varierar dock och som ”kapten” för detta härliga gäng har du alla möjligheter att styra verksamheten genom att bredda och utöka affären.

Som Business Unit Manager hos oss har du förmånen att bygga och leda en nystartad grupp och tillsammans ska ni verka för att fortsatt stärka Rejlers position på industrimarknaden. Vi utför uppdrag inom Automation, Industriell IT/OT, Elkonstruktion, SCADA,DCS och maskinsäkerhet idag inom bl.a. fordons -och läkemedelsindustrin.

Du arbetar tätt ihop med andra BUMs på våra kontor i Älvsjö och Uppsala, så här har du ett par riktigt bra sparringpartners!

Du är ytterst ansvarig för att leda gruppens medarbetare samt att skapa en lönsam tillväxt med hjälp av både nykundsförsäljning samt vidareutveckling av befintliga affärer. Du ställer in gruppens kompass efter divisionens strategiska inriktning och styrning samt medverkar aktivt för att utveckla vårt erbjudande och kompetenser.

Förutom ett ansvar för personal och försäljning kommer det ligga stor vikt vid rekrytering, där du med stöd av företagets Talent Acquistion-organisation aktivt ska arbeta för att attrahera och rekrytera nya medarbetare till Rejlers.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt Industry-team söker vi dig som har en gedigen projekterfarenhet av automationslösningar inom industri samt erfarenhet av konsultförsäljning till industriföretag, gärna från olika teknikområden.
Du har förmodligen en högskolexamen eller liknande i bagaget, men kan även ha arbetat dig till en motsvarande kompetens och erfarenhet under de senaste åren.

Ett intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer ser vi som en självklarhet och ser gärna att du har arbetat med liknande tidigare. På Rejlers arbetar vi alla för att utveckla våra kunder! Har du varit med och startat upp verksamhet tidigare och har ett brett nätverk ser vi det som starkt meriterande. B-körkort är ett krav då du kommer att vara ute och besöka våra kunder.

Som person bör du känna igen dig i adjektiv som tydlig, affärsmässig, stabil och ödmjuk.
Vi behöver dig som kan ”visa vägen” och skapa ett klimat präglat av affärsfokus, samarbete och arbetsglädje.

Du ska vara redo att bedriva ett modernt och inspirerande ledarskap där ständig utveckling och medarbetarnas trivsel är ett naturligt inslag. Du behöver med andra ord vara en person som drivs av utmaningar och gillar att skapa avtryck.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan 

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här