Business Unit Manager-Industry

Har du en ”näsa för affärer”, ett starkt personligt driv och en förmåga att skapa arbetsglädje och resultat? Brinner du för ledarskap och vill vara en del i en lärande organisation? Räcker du upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara den vi söker!

Är du vår nästa Business Unit Manager i Kalmar? Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-31

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla. Vill du hänga med på  resa?- välkommen till Rejlers- Home of the learning minds.

Vår nationella industridivision representeras av ca 300 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 större regionala affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri.

Som Business Unit Manager för vår framgångsrika Industry-grupp i Kalmar har du förmånen att leda en grupp på 15 medarbetare med både spetskompetens och bredd inom området och tillsammans ska ni verka för att fortsatt stärka Rejlers position på industrimarknaden.

Du är ytterst ansvarig för att leda gruppens medarbetare och att skapa en lönsam tillväxt med hjälp av både nykundsförsäljning och vidareutveckling av befintliga affärer. Du ställer in gruppens kompass efter divisionens strategiska inriktning och styrning samt medverkar aktivt för att utveckla vårt erbjudande och kompetenser. Förutom ett ansvar för personal och försäljning kommer det ligga stor vikt vid tillväxt och rekrytering, där du med stöd av företagets Talent Acquistion-organisation aktivt ska arbeta för att attrahera och rekrytera nya medarbetare till Rejlers.

Du kommer rapportera till Business Area Manager, Nils Börjesson för Industry Sydöst och ingå i Industry Sydösts ledningsgrupp.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

För att passa in i rollen som Business Unit Manager hos oss tror vi att du har ett par års erfarenhet av en liknande tjänst. Du har förmodligen en högskolexamen i bagaget, men kan även ha arbetat dig till motsvarande kompetens och erfarenhet under de senaste åren.

Ett intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer ser vi som en självklarhet. Du är en lagbyggare som drivs av att rekrytera, utveckla och leda personal mot högt uppsatta mål. Har du ett brett nätverk och erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande. B-körkort  är ett krav då du kommer att vara ute och besöka våra kunder.

Som person bör du känna igen dig i adjektiv som tydlig, affärsmässig, stabil och ödmjuk samt behärskar svenska i tal och skrift.
Vi behöver dig som kan ”visa vägen” och skapa ett klimat präglat av affärsfokus, samarbete och arbetsglädje. 

Du ska vara redo att bedriva ett modernt och inspirerande ledarskap där ständig utveckling och medarbetarnas trivsel är ett naturligt inslag. Du behöver med andra ord vara en person som drivs av utmaningar och gillar att skapa avtryck.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här