Business Unit Manager-Industry

Nu etablerar vi Rejlers Industry i Växjö och söker för denna satsning en Business Unit Manager! Har du en ”näsa för affärer”, ett starkt personligt driv och en förmåga att skapa arbetsglädje och resultat? Triggas du av förändringsresor och att vara en del i en lärande organisation? Räcker du upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara en av de nyckelrekryteringar vi nu planerar för inom divisionen.

Är du vår nästa Business Unit Manager i Växjö? Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-31

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla. Vill du hänga med på vår resa? Välkommen till Rejlers- Home of the learning minds.

Vår nationella industridivision representeras av ca 300 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 större regionala affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri.

Rejlers är grundat i Växjö och har därför en lång och fin tradition på orten. På vårt fina kontor i Växjö arbetar idag ca 50 medarbetare. Vi etablerar nu även division Industry i Växjö och som Business Unit Manager är det du som har förmånen att bygga och leda denna nystartade grupp. Tillsammans ska ni verka för att stärka Rejlers position på industrimarknaden.

Du är ytterst ansvarig för att leda gruppens medarbetare och att skapa en lönsam tillväxt med hjälp av både nykundsförsäljning och vidareutveckling av befintliga affärer. Du ställer in gruppens kompass efter divisionens strategiska inriktning och styrning samt medverkar aktivt för att utveckla vårt erbjudande och kompetenser. Då det är en nystartad grupp kommer det att vara ett starkt fokus på tillväxt och rekrytering, där du med stöd av företagets Talent Acquistion-organisation aktivt ska arbeta för att attrahera och rekrytera nya medarbetare till Rejlers.

Du kommer rapportera till Business Area Manager, Nils Börjesson för Industry Sydöst och ingå i Industry Sydösts ledningsgrupp.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

För att passa in i rollen som Business Unit Manager hos oss tror vi att du har ett par års erfarenhet av en liknande tjänst. Du har förmodligen en högskolexamen i bagaget, men kan även ha arbetat dig till motsvarande kompetens och erfarenhet under de senaste åren.

Ett intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer ser vi som en självklarhet. Du är en lagbyggare som drivs av att rekrytera, utveckla och leda personal mot högt uppsatta mål. Har du varit med och startat upp verksamhet tidigare, har ett brett nätverk och erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande. B-körkort är ett krav då du kommer att vara ute och besöka våra kunder.

Som person bör du känna igen dig i adjektiv som tydlig, affärsmässig, stabil och ödmjuk och behärskar svenska i tal och skrift.
Vi behöver dig som kan ”visa vägen” och skapa ett klimat präglat av affärsfokus, samarbete och arbetsglädje.

Du ska vara redo att bedriva ett modernt och inspirerande ledarskap där ständig utveckling och medarbetarnas trivsel är ett naturligt inslag. Du behöver med andra ord vara en person som drivs av utmaningar och gillar att skapa avtryck.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här