Business Unit Manager Process och Anläggning

Har du en ”näsa för affärer” och triggas av förändringsresor och att vara en del i en lärande organisation? Räcker du upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara en av de nyckelrekryteringar vi nu planerar för inom divisionen

Är du vår nästa Business Unit Manager inom Process & Anläggning i Karlstad? Läs vidare nedan och ansök redan idag. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-09-20

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?

Vår industrigruppering består nationellt av ca 300 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.

Som Business Unit Manager inom process & anläggning hos oss har du förmånen att leda en grupp på närmare 7 medarbetare med både spetskompetens och bredd inom området och tillsammans ska ni verka för att fortsatt stärka Rejlers position på industrimarknaden i Värmland!
Kundstocken varierar dock och som ”kapten” för detta härliga gäng har du alla möjligheter att styra verksamheten genom att bredda och utöka affären.

Du är ytterst ansvarig för att leda gruppens medarbetare samt att skapa en lönsam tillväxt med hjälp av både nykundsförsäljning samt vidareutveckling av befintliga affärer. Du ställer in gruppens kompass efter divisionens strategiska inriktning och styrning samt medverkar aktivt för att utveckla vårt erbjudande och kompetenser. Förutom ett ansvar för personal och försäljning kommer det ligga stor vikt vid rekrytering, där du med stöd av företagets Talent Acquistion-organisation aktivt ska arbeta för att attrahera och rekrytera nya medarbetare till Rejlers.

Du kommer rapportera direkt till BAM (Business area manager), Anders Westberg för region Mitt och ingå i Mitts Industrys ledningsgrupp.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt Industry-team söker vi dig som har en gedigen projekterfarenhet inom industri och med fördel inom process & anläggning.
Du har förmodligen en högskolexamen eller liknande i bagaget, men kan även ha arbetat dig till en motsvarande kompetens och erfarenhet under de senaste åren.

Ett intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer ser vi som en självklarhet och ser gärna att du har arbetat med liknande tidigare. På Rejlers arbetar vi alla för att utveckla våra kunder!
Som person bör du känna igen dig i adjektiv som tydlig, affärsmässig, stabil och ödmjuk.
Vi behöver dig som kan ”visa vägen” och skapa ett klimat präglat av affärsfokus, samarbete och arbetsglädje. Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen, personalansvar samt av att bygga team ser vi det som starkt meriterande.

Du ska vara redo att bedriva ett modernt och inspirerande ledarskap där ständig utveckling och medarbetarnas trivsel är ett naturligt inslag. Du behöver med andra ord vara en person som drivs av utmaningar och gillar att skapa avtryck.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.#px#

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

 BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här