Business Unit Manager Telecom

Står proffsigt ledarskap och kunskapsdelning högt på din agenda? Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vi på Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och söker nu en Business Unit Manager till vår härliga gruppering inom Telecom i södra Sverige.

Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och härliga och engagerade medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av framgång, goda resultat och nystartskänsla - vill du hänga med på vår resa? Rejlers telekom består nationellt av ca 180 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 19 kontor.

Rejlers är Sveriges största konsultorganisation inom telekomområdet. Vi erbjuder planering, projektering, projektledning och förvaltning av nätinfrastruktur och kommunikation i av alla typer av nät. I syd har vi även kompetens inom driftsäkerhet och fysisk säkerhet. Som Business Unit Manager hos oss har du förmånen att leda en grupp på ca 20 medarbetare med spetskompetens inom området och tillsammans ska ni verka för att fortsatt stärka Rejlers position på telekommarknaden i södra Sverige med stationering i Malmö.

Rollen som Business Unit Manager är tudelad där du framförallt har ansvar både för att leda gruppens medarbetare samt att skapa en lönsam tillväxt med hjälp av både nykundsförsäljning samt vidareutveckling av befintliga affärer. Du ställer in gruppens kompass utifrån de lokala förutsättningarna och Rejlers strategiska inriktning samt bidrar aktivt till att utveckla vårt erbjudande och våra kompetenser. Förutom ett ansvar för personal och försäljning kommer det ligga stor vikt vid rekrytering, där du med stöd av företagets Talent Acquistion-organisation aktivt ska arbeta för att attrahera och rekrytera nya medarbetare till Rejlers.

Du har personal- och resultatansvar för gruppen och rapporterar direkt till Head of Division. Du ingår också i divisionens ledningsgrupp.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som är en driven ledare med starkt kommersiellt fokus som motiveras av goda försäljningsresultat och har ett gott affärssinne med kunden i fokus. Du är en ambassadör och förebild som alltid tänker, talar och genomför åtgärder som ökar försäljning och ger kundnytta. Ett intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer ser vi som en självklarhet. Alla vi på Rejlers arbetar för att utveckla våra kunder!

Som person bör du känna igen dig i adjektiv som, affärsmässig, kommunikativ, stabil och ödmjuk. Du bedriver ett modernt och inspirerande ledarskap där ständig utveckling och medarbetarnas trivsel är ett naturligt inslag. Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen och telekombranschen ser vi det som starkt meriterande.

Magnus Albinsson, Head of Division och rekryterande chef på Rejlers beskriver branschen och rollen så här: ”Vår telekombransch är inne i en förändringsresa med högre krav på tillgänglighet och säkerhet. Detta är riktigt spännande och skapar dessutom många nya möjligheter med kundbehov som vi tidigare inte sett. Som ledare på Rejlers Telecom får du stor handlingsfrihet att utveckla dessa möjligheter och växa både som verksamhet och person. Du trivs i en framåtlutande organisation och tvekar inte att ta initiativ och pröva vingarna även inom nya områden.”

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att i sitt strukturerade arbete också våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

#homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här