Business Unit Manager Telecom

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Tycker du att bland det roligaste som finns är att skapa resultat och arbetsglädje? Vi på Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och söker nu en Business Unit Manager till vår härliga gruppering inom Telecom i Gävle/Borlänge!

Magnus Albinsson, Head of Division och rekryterande chef på Rejlers beskriver branschen och rollen så här: ”Vår telekombransch är inne i en förändringsresa med högre krav på tillgänglighet och säkerhet. Detta är riktigt spännande och skapar dessutom många nya möjligheter med kundbehov som vi tidigare inte sett. Som ledare på Rejlers Telecom får du stor handlingsfrihet att utveckla dessa möjligheter och växa både som verksamhet och person. Du trivs i en framåtlutande organisation och tvekar inte att ta initiativ och pröva vingarna även inom nya områden.”

Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla - vill du hänga med på vår resa?

Rejlers är Sveriges största konsultorganisation inom telekomområdet. Vi erbjuder planering, projektering och förvaltning av nätinfrastruktur och kommunikation i alla typer av nät. Som Business Unit Manager hos oss har du förmånen att leda en grupp på 10-20 medarbetare med spetskompetens inom området och tillsammans ska ni verka för att fortsatt stärka Rejlers position på telekommarknaden i Gävle, Borlänge och Sverige.

Rollen som Business Unit Manager är tudelad där du har ansvar både för att leda gruppens medarbetare samt att skapa en lönsam tillväxt med hjälp av både nykundsförsäljning samt vidareutveckling av befintliga affärer. Du ställer in gruppens kompass efter affärsområdets strategiska inriktning och styrning och medverkar aktivt till att utveckla vårt erbjudande och kompetenser. Förutom ett ansvar för personal och försäljning kommer det ligga stor vikt vid rekrytering, där du med stöd av företagets Talent Acquistion-organisation aktivt ska arbeta för att attrahera och rekrytera nya medarbetare till Rejlers.

Du rapporterar direkt till Head of Division och ingår i division Telecoms ledningsgrupp.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

På Rejlers söker vi superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare), så vi vill träffa dig som slår dig stolt på bröstet över dina superpowers. Vi söker dig som är en driven ledare med starkt kommersiellt fokus som motiveras av goda försäljningsresultat och har ett gott affärssinne med kunden i fokus. Du är en ambassadör och förebild som alltid tänker, talar och genomför åtgärder som ökar försäljning och ger kundnytta. Ett intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer ser vi som en självklarhet. På Rejlers arbetar vi alla för att utveckla våra kunder!

Som person bör du känna igen dig i adjektiv som tydlig, affärsmässig, stabil och ödmjuk. Vi behöver dig som kan ”visa vägen” och skapa ett klimat präglat av samarbete och arbetsglädje. Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan

BOLAGSBESKRIVNING

 

 

 

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här