Elkonstruktör till Rejlers!

Är du intresserad av modern teknik och att hitta de smartaste lösningarna? Vill du vara med och skapa levande byggnader och nytänkande ritningar hos ett av Sveriges snabbast växande teknikkonsultbolag? Då kan rollen som elkonstruktör hos Reljers vara den perfekta tjänsten för dig!

 

Rejlers har ny möjligheten att anställa flera skickliga elkonstruktörer till det framgångsrika och växande teamet i Norrköping. Som elkonstruktör skapar du ritningarna för all elektronik som skapar liv i byggnaden; det innefattar både kontor, bostadshus, industrier och offentliga miljöer. Hos Rejlers arbetar vi med både hela, och delar av, projekt och hur stora projekten är styrs av kundernas behov. Som elkonstruktör följer du projekten från förfrågan och planering till genomförande och utifrån de många spännande kunder som Rejlers erbjuder är rollen både omväxlande och kreativ och för rätt person finns goda möjligheter till att på sikt avancera till ett mer övergripande ansvar för större projekt.

 

I rollen som elkonstruktör kommer du bland annat att:

  • Utföra konstruktions- och dokumentationsarbete.
  • Utföra materialspecifikationer.
  • Utföra materialinköp.
  • Uppfylla kundens kravspecifikationer.
  • Ansvara för att utföra sitt arbete enligt överenskommen tidsplan och rätt omfattning.
  • Vara uppdaterad på gällande standarder och föreskrifter som berör ritningar, dokumentation, utförande, dimensionering, etc.
  • Delta i slutprovning/testning av el-utrustningar enligt omfattning kommunicerad av projektledare.
  • Delta på kundbesök och besöka siter.
  • Delta i kundmöten och projektmöten.

 

VEM SÖKER VI?

I den här rollen söker vi dig som har en utbildning inom Elkonstruktion och känner dig trygg i dina kunskaper. Har du erfarenhet av att självständigt rita/konstruera lågspänningsanläggningar i CAD-system (ElProCAD, E-Plan) så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen och leverera utifrån våra kunders förväntningar.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Hösten 2018
Ort: Norrköping
Omfattning: Heltid, tillsvidare


ATT ARBETA HOS REJLERS

Som anställd på Rejlers erbjuds du en sund arbetsmiljö med tydliga värderingar och konsulten i fokus. Du erbjuds en utvecklande roll och Ditt arbete hos oss kommer direkt att påverka vårt mål att tillsammans skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle.Du kommer att vara en del av en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förändringsfokus. Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas.

 

KONTAKTPERSON

Vill du skapa en karriär hos Rejlers? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar runt processen? Vänligen kontakta rekryterande chef Jonas Viklund via mail till jonas.viklund@rejlers.se

 

 

Ansök här