Erfaren konstruktör med ambitioner att bli uppdragsledare

Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling? Får du, precis som vi, puls av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Till vår Industry-gruppering i Göteborg söker vi nu en erfaren konstruktör med ambitioner att bli uppdragsledare!

Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Som elkonstruktör hos oss kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team bestående av kompetenser inom El & Automation, Process och Anläggning samt Mekanik. Du kommer att samarbeta med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen med fokus på automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier. Uppdragen varierar från enstaka projekt till kompletta leveranser.

Du kommer att ingå i vårt härliga team om 14 kollegor, där du får driva egna projekt mot kund, innefattande till största delen allmänkraft och kraftinstallationer till maskiner och belysning.
Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. moment som:

  • Projektgenomgång av aktuellt uppdrag
  • Skapa kundsspecifika lösningar
  • Ta fram bygghandlingar innehållande bl.a. planritningar för kanalisation, belysning, kraft, nätverk, kretsscheman för ställverk/elcentral och tekniskbeskrivning mm.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, bidra med din expertis i gruppen och lära av dina kollegor, samtidigt som du utvecklar kundspecifika lösningar och bidrar till ett bättre samhälle. Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av industriella automationslösningar.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team söker vi dig med en högskoleutbildning alternativt en eftergymnasial utbildning inom el, som du byggt på med minst 5 års arbetslivserfarenhet av industrin, gärna som elektriker. Du behärskar vanligt förekommande konstruktionsverktyg i branschen som Elprocad, Autocad och Elvis.

Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Är du konstruktör idag men intresserad av en uppdragsledarroll? För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här