Elkonstruktör

Är du intresserad av modern teknik och att hitta de smartaste lösningarna? Får du, precis som vi, puls av att arbeta med uppdrag som verkligen gör skillnad? Då kan du vara vår nästa sparringpartner till vårt kontor i Linköping i rollen som elkonstruktör!

Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.  Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?  
  
Vår industrigruppering representeras nationellt av ca 300 kollegor från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.  

Totalt består vårt Linköpingskontor av 13 härliga kollegor inom divisionerna Telecom, Industry och Buildings som tillsammans med dig skapar magi. Industry-gruppen som denna tjänst tillhör består av 8 medarbetare. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Du kommer att arbeta med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen med fokus på elkonstruktion för automationslösningar. Du arbetar till största delen hos våra kunder med ansvar för den tekniska lösningen och kvalitén. Arbetet sker i grupp eller enskilt beroende på uppdragens karaktär.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team, med Johan Stråhlin i spetsen, söker vi dig med högskoleutbildning eller har motsvarande kunskaper inom elkonstruktion och som har byggt på din kunskapsportfölj med några års arbetslivserfarenhet, inom anläggningsdokumentation, apparatskåp samt driftsättning av anläggningar. Har du dessutom erfarenhet av el- och belysningsnät så är det ett stort plus.

Du behärskar vanligt förekommande mjukvaror och program i branschen som tex Elprocad och E-Plan. Har du dessutom PLC-programmeringsvana är det ett plus.

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här