Mångfacetterad Elkonstruktör

Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling? Får du, precis som vi, puls av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Till vår Industry-gruppering i Göteborg söker vi nu en erfaren elkonstruktör med många strängar på sin lyra!

Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Som konstruktör hos oss kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team bestående av kompetenser inom El & Automation, Process och Anläggning samt Mekanik. Du kommer att samarbeta med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen med fokus på automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier. Uppdragen varierar från enstaka projekt till kompletta leveranser.

Du kommer att ingå i vårt härliga team om 14 kollegor där du får arbeta med den senaste tekniken, bidra med din expertis i gruppen och lära av dina kollegor, samtidigt som du utvecklar kundspecifika lösningar och bidrar till ett bättre samhälle. Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av elkonstruktioner på industrisidan

Du kommer att driva ”egna” projekt mot kund och fylla dina dagar med arbetsuppgifter som bl.a.:

  • Kabelberäkningar
  • Ljusberäkningar
  • Konstruktion av apparatskåp
  • Konstruktion av planritningar till industriella anläggningar

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team söker vi dig med en högskoleutbildning alternativt en eftergymnasial utbildning inom el, som du byggt på med minst 3 års arbetslivserfarenhet av elkonstruktioner. Du behärskar vanligt förekommande programmeringsverktyg i branschen som exempelvis Elprocad, Revit, Autocad, Elvis, Dialux.

Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här