Elkonstruktör

Är du intresserad av modern teknik och att hitta de smartaste lösningarna? Får du, precis som vi, puls av att arbeta med uppdrag som verkligen gör skillnad? Då kan du vara vår nästa sparringpartner i rollen som elkonstruktör!

Läs vidare och ansök redan idag!


OM TJÄNSTEN


Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Vår Industry-gruppering i Kalmar och Oskarshamn representeras av 21 härliga medarbetare med en tydlig målsättning om att växa.

Livet som konsult hos oss bjuder på en varierad och spännande kundflora där du alternerar arbete på plats ute hos kund med att arbeta i projekt i Rejlers lokaler.
Som elkonstruktör hos oss kommer du ingå i ett multidisciplinärt team inom El & Automation, projektledning, produktionsteknik och mekanik.

Du kommer att arbeta med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen med fokus på elkonstruktion för automationslösningar inom process och industriapplikationer, där du ansvarar för den tekniska lösningen och kvalitén. Ett axplock av våra kunder är bl.a. Yaskawa, Norden Machinery, OKG, Scania samt SKB.
Arbetet sker i grupp eller enskilt beroende på uppdragens karaktär.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team, med Nils Börjesson i spetsen, söker vi dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper inom elkonstruktion, som du byggt på med minst 2 års arbetslivserfarenhet inom anläggningsdokumentation, apparatskåp samt driftsättning av anläggningar. Du behärskar vanligt förekommande mjukvaror och program i branschen. Har du vana av E-Plan och Elprocad och att leda egna projekt får vi lite extra puls!

Precis som vi, är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.
Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!
Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här