Erfarna elkonstruktörer

Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till vårt vassa team på industrisidan! Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Har du ett brinnande teknikintresse och trivs i konsultrollen?
Till vårt kontor i Älvsjö söker vi nu fler erfarna Elkonstruktörer

Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.  
Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?! 

Vi på Rejlers är snart 2300 Ingenjörer fördelade på 3 nordiska länder. Nationellt arbetar vi i våra divisioner Industry/Infrastructure, Energy, Buildings och Telecom. 

I Sverige representeras division Industry av ca 350 kollegor från norr till söder med expertis  inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.   

I din konsultroll som elkonstruktör kommer du att ingå i vårt team där du kommer att jobba i våra kunders projekt med att skapa tekniska lösningar och system. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, till driftsättning och underhåll. Du bidrar med din expertis i gruppen och lära av dina kollegor, samtidigt som du utvecklar kundspecifika lösningar och bidrar till ett bättre samhälle.

Vi bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Vår viktigaste förmåga på Rejlers är att ständigt kunna lära oss. Och vår värdefullaste tillgång är medarbetarnas lärande mindset. Med en lärande grundattityd älskar vi utmaningar. Vi välkomnar de mest komplexa frågeställningar och hanterar dem på ett sätt som tillför nya perspektiv åt våra kunder.

Rejlers växer och nu har du chansen att vara med på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Framtiden kommer för alla. Det bästa stället att möta den på, är i företaget där man ständigt lär sig: Rejlers - Home of the learning minds!

ÄR DU DEN VI SÖKER? 

Till vårt team söker vi dig med en högskoleutbildning alternativt en eftergymnasial utbildning inom el, som du byggt på med minst 5 års arbetslivserfarenhet av elkonstruktioner för automationsutrustningar.

Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta och varierande projekt. Mötet med nya människor faller sig naturligt för dig och du trivs bra i den sociala kontexten. Har du tidigare erfarenhet av konsultrollen blir vi lite extra glada!

Du är lyhörd och nyfiken vilket gör att du snabbt tar till dig ny kunskap.

Har du praktisk erfarenhet av Auto-CAD, Eplan eller Elprocad ser vi det som meriterande.

B-körkort är också bra att ha då våra kunder finns i hela Stockholmsområdet!

Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #px##growrejlers#homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här