Elkonstruktörer

Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till vårt vassa team på industrisidan! Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Har du ett brinnande teknikintresse och trivs i konsultrollen?
Till vårt kontor i Borlänge söker vi fler Elkonstruktörer

Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?  
  
Vår industrigruppering representeras nationellt av ca 350 kollegor från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.  

Hos oss i Borlänge kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team om 25 härliga kollegor med kompetenser inom El & Automation, Mekanik samt Maskinsäkerhet & CE-märkning.

I din konsultroll som elkonstruktör kommer du att arbeta i våra kunders projekt med att skapa tekniska lösningar och system. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Vi bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system. Arbetet sker i grupp eller enskilt beroende på uppdragens karaktär.

Du kommer att fylla dina dagar med arbetsuppgifter som bl.a.:

  • Kabelberäkningar, typ Elvis
  • Konstruktion av apparatskåp
  • Konstruktion av kretsscheman till industriella anläggningar.

Vår viktigaste förmåga på Rejlers är att ständigt kunna lära oss. Och vår värdefullaste tillgång är medarbetarnas lärande mindset. Med en lärande grundattityd älskar vi utmaningar. Vi välkomnar de mest komplexa frågeställningar och hanterar dem på ett sätt som tillför nya perspektiv åt våra kunder.

Framtiden kommer för alla. Det bästa stället att möta den på, är i företaget där man ständigt lär sig: Rejlers - Home of the learning minds!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt team, med Business Unit Manager Niklas Eriksson i spetsen, söker vi dig med högskoleutbildning eller har motsvarande kunskaper inom elkonstruktion och som har byggt på din kunskapsportfölj med minst 2 års arbetslivserfarenhet, inom elkonstruktion för automationsutrustningar.

Vi ser gärna att du behärskar vanligt förekommande mjukvaror och program i branschen som tex. AutoCAD Electrical, Elprocad och E-Plan.

Behärskar du funktionsrelaterat ritsätt med automatgenererade yttre och inre förbindningslistor som materiallistor blir vi lite extra glada!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult är social kompetens nästan lika viktig som ingenjörskompetens. Har du erfarenhet från konsultbranschen är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du aktivt påverkar gruppens dynamik och hur vi kommunicerar vårt erbjudande till nya kollegor och kunder. Vi jobbar som ett team, där alla är nyckelspelare!

Vi söker dig som vill vara en del av Rejlers framgångssaga. Brinner du för hållbar teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. 

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Välkommen till Rejlers! #growrejlers#Homeofthelearningminds##px#

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här