Elkonstuktör

Vill du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling? Drivs du av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Till vårt kontor i Karlstad söker vi nu en elkonstruktör för spännande uppdrag! Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Som elkonstruktör hos oss kommer du ingå i ett multidisciplinärt team bestående av konsulter inom El & Automation, Process och Anläggning samt Mekanik. Totalt består vår industrigruppering i Karlstad av 30 härliga kollegor som tillsammans med dig skapar magi. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Vi arbetar mot några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen och hos oss finns möjligheten att arbeta både i uppdrag på plats i våra kunders organisationer, men även i de kundprojekt som vi driver in-house. Rollen som elkonstruktör innefattar arbete med upprättande av kravspecifikationer, effektberäkningar, val av komponenter samt ritande av kretsscheman och layouter. Du kommer beröra olika delar av utvecklingskedjan såsom konceptgenerering, konstruktionsarbete, produktionsunderlag och felsökning.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som är högskoleutbildad ingenjör eller har motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har flera års erfarenhet av branschen inom elkonstruktion och behärskar områden som:

  • dimensionering
  • framtagning av kretsscheman, skåpslayouter och kabellistor
  • maskin- och processäkerhet

Vi ser gärna att du har erfarenhet av något följande CAD-verktyg: E-plan, Elprocad eller AutoCad Electric.

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig! Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Då vi är ett bolag med verksamhet i flera länder vill vi att du behärskar både engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers!

#growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här