Elkraftsingenjör Regionnät

På Rejlers arbetar vi med att utveckla nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi har vårt ursprung inom just elkraft där vi i dagsläget sitter i ”förarsätet” gällande teknisk utveckling och innovation. Vi har på senaste tiden vunnit flera spännande uppdrag och söker därför nu fler elkraftsingenjörer som vill vara med och bilda ett av Sveriges vassaste team på Energi-sidan!

 Läs vidare och ansök redan idag! Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Vårt kontor i Karlstad representeras av 22 härliga medarbetare som jobbar med elkraft, stamnät, vind- och vattenkraft, med en tydlig målsättning om att växa.
Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi morgondagens energilösningar tillsammans med våra kollegor och kunder– Vill du vara med?!

I din roll som elkraftsingenjör mot regionnät jobbar du med nätplanering, projektering och beredning av regionnät.
Våra kunder efterfrågar kompetens som utifrån beställarens önskemål kan arbeta fram projekthandlingar för om- och nybyggnad av regionnätsledningar på 20-130 kV.

Vi hjälper våra kunder med utredning, förstudier, framtagning av tekniska specifikationer och förfrågningsunderlag, anbudsutvärdering, upphandling, framtagning av materialspecifikationer, arbetsunderlag, tillstånd, kontrakt, kalkyler och MKB samt bistår beställaren med nätplanering, projektsamordning, montagekontroll och besiktning.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till våra ledningsteam, med teamledare Fredrik Bergman i spetsen, söker vi dig med en högskole-, gymnasieingenjörs utbildning inom elkraft, som du vidare har byggt på med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från elkraftssidan. För att passa i rollen har du B-körkort samt erfarenhet från EBR, ESA och gällande normer och föreskrifter. Har du dessutom erfarenhet av konsult- eller entreprenadbranschen får vi lite extra puls!

Som person ser du mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande.
Precis som vi, vill du ha roligt på jobbet där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Ansök här