Elkraftsingenjör Regionnätsstationer

På Rejlers arbetar vi med att utveckla nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi har vårt ursprung inom just elkraft där vi i dagsläget sitter i ”förarsätet” gällande teknisk utveckling och innovation. Vi har på senaste tiden vunnit flera spännande uppdrag och söker därför nu en elkraftsingenjör som vill vara med och bilda ett av Sveriges vassaste team på Energi-sidan!

Läs vidare och ansök redan idag! Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Vårt kontor i Karlstad representeras av 22 härliga medarbetare som jobbar med elkraft, stamnät, vind- och vattenkraft, med en tydlig målsättning om att växa.
Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi morgondagens energilösningar tillsammans med våra kollegor och kunder– Vill du vara med?!

I din roll som elkraftsingenjör i vårt stationsteam jobbar du med ställverk och kontrollanläggning för högspänningsanläggningar 10-400kV, där våra beställare är stam- och regionnätsägare, distributionsföretag, entreprenörer och industrier.

Här supportar du våra kunder med utredning, förstudier, framtagning av tekniska specifikationer och förfrågningsunderlag, anbudsutvärdering, upphandling, projektering, projektsamordning, beräkning, konstruktion, montagesamordning, provning, idrifttagning, kontroll och besiktning.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt stationsteam, med teamledare Peter Olsson i spetsen, söker vi dig med en högskole-, gymnasieingenjörs utbildning inom elkraft, som du vidare har byggt på med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från elkraftssidan.

För att passa i rollen har du B-körkort samt erfarenhet från EBR, ESA och gällande normer och föreskrifter. Har du dessutom erfarenhet av konsult- eller entreprenadbranschen får vi lite extra puls!

Som person ser du mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande.
Precis som vi, vill du ha roligt på jobbet där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här