Elkraftsingenjör

Redo för en ny utmaning? Vi söker nu en elkraftsingenjör till vår härliga gruppering inom Energy i Skellefteå. Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och tillsammans ska vi ta ett av Nordens största teknikkonsultbolag till nya höjder!

Läs vidare och ansök redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia med vårt ursprung inom just elkraft, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?

Livet som konsult hos Rejlers bjuder på en spännande kundflora! Vi arbetar med projekt inom stam-, region- och lokalnät, samt gruv-, metall- och pappersindustrin. Några av våra största kunder är Vattenfall, Skellefteå Kraft, SCA, SSAB, Boliden m.fl. där vi är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

Energy-gruppen i Luleå, Skellefteå och Umeå som denna tjänst tillhör, representeras av 22 st medarbetare med målsättning om att växa. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning.

Din konsultroll innebär arbetsuppgifter som kan variera över tid och kan bl.a. innebära:

  • projektering av kraftanläggningar/elkraftsystem
  • projektledning
  • konstruktion och idrifttagning/provning
  • skapa förfrågningsunderlag
  • beräkningar, selektivplaner, analys och CAD konstruktion.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt team, söker vi framförallt dig med en högskoleutbildning inom elkraftteknik alternativt en yrkesutbildning med några års branscherfarenhet. Vi behöver dig som byggt på din kunskapsportfölj med minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet från elkraftssidan. Du arbetar förmodligen i en roll inom energiintensiv industri, elnätsbolag eller som konsult och behärskar vanligt förekommande mjukvaror och program i branschen. Har du av reläskydd får vi lite extra puls!

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här