Elkraftsingenjör

På Rejlers arbetar vi med att utveckla nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. Rejlers har sitt ursprung inom just elkraft och sitter i ”förarsätet” gällande teknisk utveckling och innovation. Vi har på senaste tiden vunnit flera spännande uppdrag och söker därför nu ett par elkraftsingenjörer som vill vara med och vidareutveckla ett av Sveriges vassaste team på Energi-sidan!

OM TJÄNSTEN

Som elkraftsingenjör hos oss kommer du ingå i ett multidisciplinärt team bestående av kompetenser inom Elkraft, El & Automation, Process och Anläggning samt Mekanik.
Energy-gruppen i Luleå, Skellefteå och Umeå som denna tjänst tillhör består av 22 st medarbetare med målsättning om att växa. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Livet som konsult hos Rejlers bjuder på en spännande kundflora! Vi arbetar med projekt inom stam-, region- och lokalnät, samt gruv-, metall- och pappersindustrin. Några av våra största kunder är Vattenfall, Skellefteå Kraft, SCA, SSAB, Boliden m.fl. där vi är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning. 
Som elkraftsingenjör hos oss kommer dina arbetsuppgifter att variera över tid. Det kan bl.a. innebära:

  • projektering av kraftanläggningar/elkraftsystem
  • projektledning
  • konstruktion och idrifttagning/provning
  • skapa förfrågningsunderlag
  • beräkningar, selektivplaner, analys och CAD konstruktion.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team, med Lennart Wikman i spetsen, söker vi framförallt dig med en högskoleutbildning inom elkraftteknik alternativt en yrkesutbildning med några års branscherfarenhet som du har byggt på din kunskapsportfölj med minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet från elkraftssidan. Du arbetar förmodligen i en roll inom energiintensiv industri, elnätsbolag eller som konsult. Du behärskar vanligt förekommande mjukvaror och program i branschen. Erfarenhet av reläskydd är meriterande.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här