Elkraftsingenjörer Produktionsanläggningar

På Rejlers arbetar vi med att utveckla nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi har vårt ursprung inom just elkraft där vi i dagsläget sitter i ”förarsätet” gällande teknisk utveckling och innovation. Vårt team inom produktionsanläggningar är under uppbyggnad och därför söker vi nu fler elkraftsingenjörer inom vattenkraft som vill vara med och bilda ett av Sveriges vassaste team på Energi-sidan!  

Läs vidare och ansök redan idag! Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2019-08-16
 
OM TJÄNSTEN 

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?
Vår nationella Energy-division representeras av ca 260 kollegor från norr till söder.

Vi arbetar med några av de större aktörerna på energisidan med spännande projekt med expertis inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, vattenkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!
 
Vårt kontor i Karlstad representeras av 22 härliga medarbetare som jobbar med elkraft, stamnät, vind- och vattenkraftmed en tydlig målsättning om att växa.  
Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi morgondagens energilösningar tillsammans med våra kollegor och kunder– Vill du vara med?! 

I din roll som elkraftsingenjör i vårt nya team supportar du våra kunder med utredning, förstudier, framtagning av tekniska specifikationer och förfrågningsunderlag, anbudsutvärdering, upphandling, projektering, projektsamordning, beräkning, konstruktion, reläskyddsinställningarmontagesamordning, provning, idrifttagning, kontroll och besiktning.  
Våra beställare är främst ägare till storskaliga och småskaliga vattenkraftsanläggningar.   

ÄR DU DEN VI SÖKER? 
 
En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt nystartade produktionsteam, med teamledare Magnus Hedberg i spetsen, söker vi dig med en högskole-, gymnasieingenjörs utbildning inom elkraft, som du vidare har byggt på med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från vattenkraft/elkraft branschen.  

För att passa i rollen har du B-körkort samt erfarenhet från EBR, ESA och gällande normer och föreskrifter. Har du dessutom erfarenhet av konsult- eller entreprenadbranschen får vi lite extra puls! 

Som person ser du mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande.  
Precis som vi, vill du ha roligt på jobbet där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. 

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt. 

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan 

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers 

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här