Elkraftsingenjörer

På Rejlers arbetar vi med att utveckla nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. Rejlers har sitt ursprung inom just elkraft och sitter i ”förarsätet” gällande teknisk utveckling och innovation. Vi har på senaste tiden vunnit ett antal spännande ramavtal och söker därför nu ett par elkraftsingenjörer som vill vara med och vidareutveckla ett av Sveriges vassaste team på Energi-sidan!

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult hos Rejlers bjuder på en spännande kundflora! Några av våra största kunder på energisidan är Vattenfall, Fortum, Eon, Ellevio och Svenska Kraftnät, där vi är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

Vi arbetar med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning.

Som elkraftsingenjör hos oss kommer dina arbetsuppgifter att variera över tid. Det kan bl.a. innebära:

-          projektering av kraftanläggningar/elkraftsystem

-          uppdragsledning och projektledning

-          förstudier/utredningar inom kraftindustrin och fastigheter

-          framtagning av förfrågningsunderlag

-          beräkningar, analys och CAD konstruktion.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom elkraftteknik alternativt en yrkesutbildning med några års branscherfarenhet. Du arbetar förmodligen i en roll inom energiintensiv industri, elnätsbolag eller som konsult. Du har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet från elkraftssidan.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

Ansök här