Elsäkerhetsspecialist

Vill du arbeta hos ett av Nordens största teknikkonsultbolag med goda karriärmöjligheter och spännande affärer?
Vår elsäkerhetsgrupp är under uppbyggnad och här söker vi dig som vill vara med och sätta agendan för vår elsäkerhetssatsning i hela Norden!

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-06-07

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Vår Energidivision söker nu efter elsäkerhetsspecialister till en stark och växande organisation med stora kundsamarbeten och god potential inför framtiden. Energidivisionen är Rejlers ursprung och består idag av ca 160 medarbetare fördelade på ett 40-tal orter.

Som elsäkerhetsspecialist ingår du i vårt team som representeras av 15 kollegor i Malmö och Halmstad med bra dynamik, en god åldersfördelning och en härlig stämning.
Vi har en stark laguppställning inom just energi och elkraft med ett genuint intresse för att hitta de bästa lösningarna utifrån våra kunders behov.
I din roll som elsäkerhetsspecialist kommer du att vara med och utveckla området elsäkerhet hos oss.

”Området elsäkerhet är så pass stort att omvärlden behöver all hjälp den kan få. I vårt team får du arbeta både självständigt och i grupp med att utveckla nya sätt att få människan att arbeta på ett systematiskt och säkert sätt. Tillsammans kommer vi förverkliga massvis idéer om elsäkerhet”- Johan Stenberg, Gruppchef

Inom en snar framtid planerar vi att sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av elsäkerhet i Norden- Vill du vara med på vår resa?!

ÄR DU DEN VI SÖKER? 

En bra saga kräver alla sorters hjältar! Till vårt team i Malmö med Johan Stenberg i spetsen, söker vi dig som har ett genuint intresse för området elsäkerhet.
Du har goda kunskaper inom el och erfarenhet av merparten av de uppgifter som kan tänkas ingå i rollen som elsäkerhetsspecialist. Relevanta utbildningar är högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning, likvärdig KY-utbildning eller likvärdiga utbildningar men låt inte det hindra dig utan känns det som du kan bidra till teamets utveckling är du mer än välkommen att söka tjänsten. Som vår nästa kollega behöver du vara beredd på att resa inom Sverige då elsäkerhetsområdet sträcker sig från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.
Har du tidigare erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen får vi lite extra puls! 

Precis som vi, är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid. 

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället! 
 
Välkommen till Rejlers! #growrejlers 
 
BOLAGSBESKRIVNING  

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här