Erfaren Automationsingenjör

Redo för en ny utmaning? Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling? Får du, precis som vi, puls av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Till vår Industry-gruppering i Örebro söker vi nu en erfaren automationsingenjör som tillsammans med övriga kollegor i gruppen ska bilda regionens vassaste automationsgäng!

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-16

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?

Vår industrigruppering representeras nationellt av ca 300 kollegor från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa! Här har du förmånen att bli en nyckelspelare i uppbyggnaden av vår automationsgrupp och här söker vi dig som vill vara med och sätta agendan för Rejlers automationssatsning i Sverige.

Som automationsingenjör hos oss kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team bestående av kompetenser inom El & Automation, Process och Anläggning samt Mekanik där du kommer att arbeta med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, bidra med din expertis i gruppen och lära av dina kollegor, samtidigt som du utvecklar kundspecifika lösningar och bidrar till ett bättre samhälle. Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av industriella automationslösningar.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt Industry-team söker vi dig som har en gedigen projekterfarenhet av automationslösningar inom industri. Du har förmodligen en högskolexamen eller liknande i bagaget, men kan även ha arbetat dig till en motsvarande kompetens och erfarenhet under de senaste 5 åren.
Du är lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och brinner verkligen för att automatisera och effektivisera processer. Du är väl bevandrad inom PLC programmering (Siemens TIA och/eller PCS7 eller ABB 800xA) och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.
Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället!

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här