Erfaren automationsingenjör

Redo för en ny utmaning? Vårt automations-team i Malmö växer och här söker vi erfarna automationsingenjörer med ”näsa för affärer” som vill vara med och sätta agendan för vår satsning i syd. Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och tillsammans ska vi ta ett av Nordens största teknikkonsultbolag till nya höjder!

Nyfiken? Läs då vidare nedan och ansök redan idag. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-23

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!
Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.
Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och vårt nya kontor i Hyllie, som blir inflyttningsklart vid årsskiftet.

Vår industri-division består nationellt av ca 300 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom el/automation, mekanik och process/anläggning, maskinsäkerhet och CE-märkning där vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.

Som erfaren automationsingenjör hos oss kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team som representeras av 24 kollegor som tillsammans arbetar med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen med fokus på automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser.

Här ges du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, bidra med din expertis i gruppen och lära av dina kollegor, samtidigt som du utvecklar kundspecifika lösningar och bidrar till ett bättre samhälle.
Vi erbjuder en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förändringsfokus.

Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas. 

Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid att sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av industriella automationslösningar.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt team behöver vi dig med en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande, som har byggt på din kunskapsportfölj med e gedigen erfarenhet av att skapa automationslösningar. Du är lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och brinner verkligen för att automatisera och effektivisera processer.

För att passa i rollen så har du god vana av PLC och Scada programmering (Siemens S7/ PCS7 eller ABB 800M/800xA är meriterande) och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du gedigen erfarenhet av andra system så är även det starkt meriterande. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!

Vi behöver dig som har ett stort intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer. På Rejlers arbetar vi alla för att utveckla våra kunder! Att du vill bidra till att bygga upp vår nya laguppställning med oss ser vi som en självklarhet.  

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du innehar B-körkort.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället!

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan 

Välkommen till Rejlers! #growrejlers 

BOLAGSBESKRIVNING 

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här